Viser 1–180 af 223 resultater

Årsdagsgaver

Forkæl din kæreste ekstra meget den dag, I kan fejre årsdag. Send en årsdagsgave med Sendblomster.dk. Her på siden finder du et stort udvalg af sjove, søde eller flotte gaver fra en række af de førende blomsterleverandører online. Rul ned, og tjek udvalget, og bestil årsdagsgaven til din partner.

Se udvalget her

Hvornår skal du give årsdagsgaver?

I de senere år er det blevet populært at give hinanden årsdagsgaver – altså en gave på den dag I mødte hinanden første gang, den dag I begyndte at danne par, den dag i flyttede sammen, eller den dag I blev forlovet.

Du kan give årsdagsgave til din kæreste, hvad enten I bor sammen eller hver for sig, og såmænd også selvom I er gift og også fejrer jeres bryllupsdag en anden dag på året.

Du kan bestille årsdagsgaven og få den leveret

Selvom I bor på samme adresse, kan det være en god idé og en fed overraskelse at få, hvis du får gaven leveret af blomsterleverandøren. Det er så fedt at gå ud at åbne døren og få overrakt en buket blomster, en gavekurv eller noget helt tredje, som der er nogen – dig – der har brugt tid på at vælge og bestille.

Men det er faktisk ikke besværligt. Tværtimod. Det er nemt, det er hurtigt, og det er den bedste overraskelse.

Send en årsdagsgave med Sendblomster.dk

Så vil du gøre det nemt for dig selv, så rul ned i udvalget, og find lige netop den gave din kæreste, forlovede, kone eller mand skal have. Og få den leveret på adressen af en af vores samarbejdende blomstertjenester på den dato, du vælger. Er du sent ude, kan du måske endda få den leveret samme dag.

Tjek udvalget, bestil, og få leveret.

kr. 125,00
kr. 229,95
kr. 268,00

Årsdag

Glad buket

kr. 295,00

Årsdag

Varm buket

kr. 295,00
kr. 300,00

Årsdag

Sød hilsen

kr. 329,95
kr. 345,00
kr. 350,00
kr. 395,00
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!