Viser alle 44 resultater

Blomster til valentinsdag

Med Sendblomster.dk kan du nemt og hurtigt finde den helt rigtige buket blomster til din elskede, og få den leveret til vedkommendes adresse på valentinsdag. Vi har samlet flotte buketter, gavekurve og meget andet. Alt hvad du skal gøre, er at bestille, den du ønsker fra udvalget herunder.

Se udvalget her

Hvilke blomster egner sig til valentinsdag?

Roser er det ultimative symbol på kærlighed. Derfor vil det også være oplagt, at du sender roser til din elskede på valentinsdag. Men antallet kan have betydning.

  • 1 rose – du betyder alt
  • 3 roser – jeg elsker dig
  • 10 roser – gift dig med mig

Så pas på, hvad du siger.

Det dog ikke et must, at det skal være roser, du giver – selvom det er oplagt. Du kan også give andre røde blomster. Eller hvis du kender vedkommendes yndlingsblomster – og de kan fås til valentinsdag – så er det også et godt valg.

Andre gaveforslag til valentinsdag

Det behøver ikke at være blomster – eller KUN blomster – du giver din elskede. Du kan også vælge noget lækkert chokolade i en flot indpakning eller måske en gavekurv med endnu flere lækkerier i. Og måske en enkelt rose ved siden af eller en buket.

Send blomster til valentinsdag med Sendblomster.dk

Gør det nemt for dig selv. Slip for at surfe rundt på flere hjemmesider for at finde den ultimative buket eller gave til valentinsdag. Vælg en af gaverne fra udvalget herunder, og bestil den hos en af de førende online blomsterleverandører, som også leverer andet end blomster.

Tjek udvalget, og bestil i god tid.

kr. 250,00
kr. 265,00
kr. 400,00