Viser alle 149 resultater

Send vin

Her på Sendblomster.dk har vi ud over blomster også samlet et stort udvalg af vine, du kan sende til en, du har kær. Vi samarbejder med nogle af landets førende blomstertjenester på nettet, som også gerne kører ud med en flaske vin til ham eller hende, du gerne vil glæde på en helt speciel dag. Tjek udvalget, og bestil direkte i webshoppen.

Se udvalget her

Vin – den betænksomme opmærksomhed

Selvom det ikke er alle, der drikker vin, så er det alligevel næsten altid en kærkommen gave. Fordi så har modtageren altid noget i huset at byde gæster på. Hvis du så samtidig vedlægger en blomst eller en æske chokolade, så er det den ultimative lykønskning at få leveret.

Så en flaske vin eller to kan du altid være bekendt at sende på dagen, hvad enten det er en fødselsdag eller en anden anledning, hvor du ikke selv kan deltage – eller måske ikke er inviteret.

Vine for enhver smag

Vin er et spørgsmål om smag. Derfor kan det også være svært at vælge lige netop den vin, som din modtager synes, er klasse. Men et er sikkert, alle vinene i udvalget her er vine i topkvalitet. Du kan bl.a. vælge mellem:

  • Rødvin
  • Hvidvin
  • Rosévin
  • Bobler

Du kan tilvælge chokolade, blomster osv. til alle typer af vin. Du kan selvfølgelig også vælge at give en gavekurv i stedet

Send en vingave med Sendblomster.dk

Er du på jagt efter den bedste vingave til en, du holder af, så tjek det store udvalg herunder. Her finder du vine fra en række af de førende online blomsterleverandører, som også fører vine. Og de smider også gerne en buket eller en plante med ved siden af flasken, hvis du ønsker det.

Klik på Køb nu-knappen, så kommer du direkte til leverandørens webshop, hvor du kan bestille og oplyse, hvilken adresse og dato gaven skal leveres på.

Scroll ned, og find! Bestil og send!

kr. 138,00

Bare fordi

Husets hvidvin

kr. 145,00

Bare fordi

Pyntet flaske

kr. 150,00

Bare fordi

Husets bobler

kr. 175,00

Bare fordi

En dejlig hilsen

kr. 270,00

Bare fordi

Bobo med bobler

kr. 316,00

Bare fordi

Kærlighedskurv

kr. 399,00
kr. 414,00
kr. 550,00

Bare fordi

Hvidvin pyntet

kr. 575,00
kr. 658,00
kr. 778,00
kr. 858,00
kr. 975,00