Viser alle 21 resultater

Blomster til mors dag

Skal din mor have blomster til mors dag, og skal du ikke selv besøge hende? Send en buket med Sendblomster.dk. Vi har samlet et stort udvalg af buketter fra en række af de førende blomstertjenester på nettet. Du bestiller online, og får blomsterne leveret direkte på hendes adresse.

Se udvalget her

Hvilken buket blomster skal din mor have på mors dag?

Din mor skal selvfølgelig have sine yndlingsblomster på mors dag, hvis det er sæson for dem – og der er heldigvis mange blomster i maj måned.

Men hvis du ikke kan få fat i hendes yndlingsblomster, eller hvis de ikke egner sig som afskårne blomster, så vælg en buket i hendes yndlingsfarve. Er det heller ikke en mulighed, så går du aldrig galt i byen med en buket roser. Vil du hellere give en plante, er en orkidé et godt valg.

Gaver til mors dag

Er din mor ikke så meget til blomster, eller synes du, at hun fortjener mere end bare det? Så kan du kombinere med f.eks. vin og chokolade, eller du kan give en hel kurvfuld af lækkerier, som hun kan nyde alene eller sammen med din far eller dig.

Send blomster til mors dag med Sendblomster.dk

Benyt dig af det store udvalg her nederst på siden, og slip for at besøge flere webshops for at finde den bedste gave eller smukkeste buket blomster til din mor til mors dag. Vi samarbejder med flere pålidelige blomsterleverandører, så du blot skal bestille, og så bringer de ud til den adresse og dato (2. søndag i maj), du oplyser.

Scroll ned, bestil, og glæd din mor.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!