Viser alle 29 resultater

Send øl

Her på Sendblomster.dk har vi også et stort udvalg af øl-gaver, som du kan sende til en særlig person til en særlig anledning. Vi samarbejder med nogle af landets førende tjenester på nettet, som leverer gaver på din eller en andens hjemmeadresse. Bestil fra udvalget herunder, og få det leveret til den angivne adresse og dato.

Se udvalget her

Send øl som gave

Kender du en, som er glad for humle? Så er en gave med humle den perfekte gave til ham eller hende. For mange af de pilsnere, du finder i udvalget, er speciel-øl eller fra mikrobryggerier eller lokale bryggerier. Det er humle, som du normalt ikke vil købe til dig selv. Det er en smagsoplevelse, der vil blive værdsat.

Send en pilsner-gave til jubilæet, fars dag eller receptionen, når du ikke selv kan være til stede. Eller send en gave med humle, når du vil sige undskyld.

Hvad er der i en øl-gave?

I en bajer-gave er der selvsagt bajere. Lidt anderledes bajere, som tidligere nævnt. Men der kan også være andre overraskelser. F.eks.:

  • Chokolade – i en flot indpakning
  • Blomster – afskårne eller planter
  • Lakrids – af ekstra lækker kvalitet

Der kan selvfølgelig også være en blanding af flere af tingene. Men som det mindste er der i hvert fald øl i.

Send en øl-gave med Sendblomster.dk

Find den gave med pilsnere, som du vil give til en du holder af, og send den med Sendblomster.dk. Vores online blomsterleverandører leverer til den adresse, du ønsker, og på den dato, du ønsker det.

Rul ned, find, og send!

kr. 288,00
kr. 348,00