Blomster til reception

Send en buket blomster til reception med Sendblomster.dk, eller bestil en plante hjem til dig selv, så du har den klar lige til at tage med, når du skal til reception. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af blomster og planter fra populære blomsterleverandører på nettet. Du bestiller online, og de leverer til den ønskede adresse.

Se udvalget her

Hvad skal du give til en reception?

Der er som sådan ingen regler for, hvad du bør give til en reception. Men det kommer lidt an på anledningen. For der kan holdes reception af mange grunde – nyansættelse, afsked, nye lokaler, nye produkter, jubilæum, runde fødselsdage osv. Og det er da klart, at der forventes en større gave til f.eks. et 50-års ansættelsesjubilæum end til f.eks. en nyansættelse.

Men heldigvis kan du jo få buketter eller planter i mange størrelser. Så jo større begivenhed, der fejres, jo større buket eller sammenplantning. Eller du kan også sende eller komme med en gavekurv.

Giv blomster som et symbol

Hvis du vælger at gå med blomsterbuketten, så kan du vælge farver, der symboliserer dit budskab.

  • Purpur betyder stolthed og kan gives til f.eks. en reception for en, der har været ansat X antal år.
  • Lilla betyder held og lykke og kan gives til f.eks. en afskedsreception eller til en nyansættelse.
  • Lyslilla betyder beundring og kan f.eks. gives til en reception for nye lokaler eller et nyt produkt.

Men selvfølgelig kan du også bare vælge en buket, du synes er flot og passer til årstiden.

Send blomster til reception med Sendblomster.dk

Find den flotteste gave eller buket blomster til reception, og få den sendt til den ønskede adresse på den ønskede dato med Sendblomster.dk. Vi samarbejder med nogle af landets førende online blomstertjenester, som vi stoler på, og som du kan stole på.

Scroll ned, og bestil, og få sendt!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.