Viser alle 20 resultater

Påskeblomster

Her på Sendblomster.dk har vi samlet et bredt udvalg af påskeblomster fra nogle af landets førende og pålidelige blomsterleverandører. Find de smukkeste påskeblomster til dit påskebord, til værtinden, når du er inviteret til påskefrokost, eller til en anden, du synes, der fortjener blomster til påske, og få dem leveret.

Se udvalget her

Påskeblomster til påske

Påskeblomster hører sig selvfølgelig påsken til. En flot påskebuket ser smuk ud sammen med den anden pynt, du pynter op med til påske.

En smuk buket påskeblomster vil også være en skøn værtindegave at tage med, hvis du er blevet inviteret til påskefrokost eller andre festligheder i påsken. Eller måske kender du én, der kan fejre fødselsdag – eller en anden fejring – i påsken, som du vil give en blomst.

Du kan få sendt påskeblomster hjem til dig selv eller til en hvilken som helst anden adresse.

Hvilke blomster blomstrer i påsken?

Påsken falder mellem 22. marts og 24. april, så det er altså i foråret. Der findes mange blomster, der blomstrer om foråret. Men der er især tre, der signalerer påske. Og det er:

  • Påskeliljer – som ofte forveksles med pinseliljer, majliljer, tazetter og andre narcisser
  • Vintergækker – som sjældent bruges afskårne i buketter, men gives med løg i en potte
  • Krokusser – som fås i både hvid, gullige nuancer, blå og lilla. Gives også ofte i en potte

Send påskeblomster med Sendblomster.dk

Vi samarbejder med flere online blomstertjenester, så du slipper for at besøge flere webshops for at finde den smukkeste buket med påskeblomster. Klik på Køb nu-knappen for at gå direkte til blomsterleverandørens hjemmeside, hvor du med få klik kan bestille netop den buket eller plante, du har valgt.

Scrol ned, og find, klik frem, og send!

Find flotte påskeblomster i udvalget herunder eller find andre blomster du kan købe online her.