Viser alle 10 resultater

Send blomsterdekorationer

Med Sendblomster.dk kan du ikke alene sende blomster, du kan også sende en dekoration, hvis det skal være ekstra overdådigt. Vi har samlet et udvalg af blomsterdekorationer fra nogle af landets førende blomsterleverandører. Du bestiller online, og de leverer.

Se udvalget her

Hvad er en blomsterdekoration?

Når det skal være lidt mere end ”bare” en buket eller en plante, så er en flot blomsterdekoration svaret. Det er stadig afskårne blomster, men de er arrangeret i en flot æske, på et fad eller lignende. Blomsterne skal vandes i ny og næ, og så kan de holde sig mindst lige så længe som en buket i en vase med vand.

En blomsterdekoration er perfekt, når du vil ønske god bedring, tak eller tillykke. Skal det være endnu mere ekstravagant, kan du vælge at lægge en flaske vin eller en æske chokolade ved.

Hvad betyder blomsterne?

Du kan få blomsterdekorationer med mange forskellige slags blomster i. Og afhængig af hvilke blomster der er i dekorationen, kan den betyde noget forskelligt. Men det er ikke så vigtigt, for det er tanken, der tæller.

Roser er blomster, der tit anvendes i blomsterdekorationer. Og roser betyder altid noget med kærlighed.

Krysantemum fås oftest hvide eller røde i blomsterdekorationer, der hhv. betyder sandhed og kærlighed.

Nelliker ses også ofte i blomsterdekorationer. De symboliserer spøg, drilleri og ungdommens kådhed.

Du kan selvfølgelig få mange andre former for blomster i din dekoration, dette var kun for at nævne nogle. Nogle gange kan du selv bestemme blomstervalg, andre gange er det floristen, der vælger ud fra, hvad der er i sæson, og hvilken anledning, den skal bruges til.

Send blomsterdekorationer med Sendblomster.dk

Se det store udvalg af de smukkeste blomsterdekorationer, fra nogle af landets førende blomstertjenester på nettet, herunder. Så slipper du for at surfe rundt i forskellige blomsterwebshops for at finde den, du vil have leveret til en, som du synes, fortjener det.

Rul ned, og klik ind! Bestil og få sendt!