Viser alle 25 resultater

Gave til nybagte forældre

Hvis der er nogen, der har fortjent at få en flot buket eller en gavekurv, så er det da de nybagte forældre. Her på Sendblomster.dk har vi samlet et stort udvalg af gaver til nye forældre, som du kan få leveret hjemme hos dem selv. Du bestiller online fra en af vores samarbejdende blomsterleverandører, som så leverer gaven.

Se udvalget her

Hvilken gave til nybagte forældre skal du vælge?

I udvalget herunder kan du find flere typer af gaver, som er velegnede til nye forældre, den lille ny familie eller til mor og barn. Så du kan altså både finde gaver til begge forældre, til hele familien eller til den nybagte mor og det lille nye familiemedlem. Vælg f.eks. imellem:

  • Gavekurv med delikatesser til både mor og far
  • Buket med en sutteklud eller en lille bamse ved
  • Mor- og barn-buket tilpasset til dreng eller pige

Hvornår skal du give gaven til de nye forældre?

Hvis babyen er født på hospitalet, og du tropper op her, kan du tage gaven med. Du kan også få den leveret af blomsterleverandøren.

Hvis barnet er født hjemme, eller hvis forældrene er kommet hjem, så er det velset at tage en gave med første gang, du kommer på besøg.

Hvis du ikke har tænkt dig at besøge de nye forældre lige med det samme, kan du få leveret en gave til dem den dag, de kommer hjem.

Send en gave til nybagte forældre med Sendblomster.dk

På Sendblomster.dk finder du nemt en gave til de nybagte forældre. Vi har samlet et stort udvalg fra populære blomstertjenester i landet, som også leverer andet end blomster – f.eks. gavekurve, øl, vin og chokolade.

Scroll ned, bestil online, og få personligt leveret.

Nybagte forældre

Glad og lys mor buket

kr. 345,00

Nybagte forældre

Blomsteræske med rosé

kr. 350,00

Nybagte forældre

Verdens bedste mor buket

kr. 395,00
kr. 449,00
kr. 549,00
kr. 600,00
kr. 699,00
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!