Viser alle 5 resultater

Blomsterhjerte

Et blomsterhjerte er en flot båredekoration, som du kan sende som din sidste kærlige hilsen, når du har mistet én, der har stået dit hjerte nær. Her på siden har vi samlet et spændende udvalg af båredekorationer formet som et hjerte, som du kan få sendt med Sendblomster.dk.

Se udvalget her

Hvad er en hjerteformet båredekoration?

Der er også nogle der kalder det for en bårebuket eller en blomsterpude. Blomsterpude er nok mere korrekt end en buket. For dels bliver den lavet i oasis, og dels er der ikke tale om en buket af afskårne blomster med stilke, da det nærmest kun er blomsterhovederne, der bliver brugt.

Et blomsterhjerte benyttes ofte oven på kisten ved en begravelse. Så når der kigges ned i graven, inden jordpåkastelse kan hjertet ses.

Disse blomster er der i et blomsterhjerte

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvilken typer blomster, der skal i din blomsterpude. Det oplagte valg er den afdødes favoritblomster eller blomster i afdødes yndlingsfarve. Men du kan også vælge roser, der jo er et symbol på kærlighed, ligesom hjertet er. Vælg f.eks. hvide eller røde.

På en blomsterpude kan der sættes bånd, hvor du skriver din sidste hilsen. Det kan f.eks. være:

  • Et kærligt farvel
  • Elsket og savnet
  • Sov sødt kære …

Hvad der skal stå på båndet, afhænger selvfølgelig af jeres relation.

Send blomsterhjerte med Sendblomster.dk

Tjek de smukke blomsterhjerter i udvalget vi har samlet her på Sendblomster.dk. Vi samarbejder med nogle af de førende blomsterleverandører på nettet. Så slipper du for at klikke rundt på forskellige webshops for at finde det smukkeste hjerte af blomster, som du kan sende som en sidste hilsen til den, du har mistet.

Rul ned, find, bestil, og få leveret.