Viser alle 15 resultater

Send sommerbuketter

Find en sommerbuket til en, du holder af, og få den sendt ved hjælp af Sendblomster.dk. Vi har samlet nogle af landets førende blomsterforhandlere, hvor du kan bestille blomsterne online, og få dem leveret til den adresse, du ønsker. Rul ned, og se udvalget af smukke sommerbuketter herunder.

Se udvalget her

Til hvem kan du sende en sommerbuket?

Alle vil elske at få en buket med smukke sommerblomster. De er perfekte til enhver lejlighed – ja, selv til ingen lejlighed, men bare fordi – når du ikke kan være der selv.

Du kan sende en sommerbuket til fødselaren, jubilaren eller til hvem som helst, der har noget at fejre om sommeren, hvor sommerblomster er i sæson.

Hvilke blomster kan du få om sommeren?

Der findes rigtig mange skønne sommerblomster. Vi nævner blot et lille udpluk – en lille buket – af dem, og hvad de betyder.

Fresia er en sommerblomst med en karakteristisk duft. Dens statement er da også ”Din duft fortryller mig”.

Hortensia er blomsten med de mange betydninger – positive som negative. Bl.a. forståelse, men også pral.

Krysantemum bruges i flere farver i sommerbuketter. Den f.eks. kan betyde ”sandhed” eller ”jeg elsker”.

Det var blot nogle få sommerblomster. For også georginer, bonderoser, gerbera, løvemund og mange andre er populære valg i en sommerbuket. Sammensæt selv, eller lad floristen vælge for dig.

Send en sommerbuket med Sendblomster.dk

Er du træt af at besøge den ene webshop efter den anden for at finde den smukkeste sommerbuket til en, som du vil lykønske, opmuntre eller overbringe en anden hilsen? Så send din buket med Sendblomster.dk. Vi samarbejder med flere pålidelige online blomstertjenester, som med glæde vil sende den buket, som du bestiller lige her.

Scroll ned, og find! Klik køb, og send!