Viser alle 2 resultater

Nedkastningsroser

Her på Sendblomster.dk har vi samlet et lille udvalg af nedkastningsroser fra de bedste, danske online blomsterleverandører. De udvælger de flotteste roser i den farve, du ønsker, og leverer den – eller dem – i kirken, kapellet eller hvor begravelsen eller bisættelsen finder sted.

Se udvalget her

Hvornår bruges der nedkastningsroser?

Det er blevet en tradition mange steder at benytte nedkastningsroser – også kaldet kasteroser – til både bisættelser og begravelser. Rosen er som regel rød – som jo betyder kærlighed. Eller den kan være hvid – som jo betyder renhed og uskyld. Men der er ingen regler for, hvilken farve rosen skal have.

Det er lidt forskelligt, om hver enkelt selv tager en rose med, eller der indkøbes i samlet flok og bliver delt rundt. Det sidste er som regel det billigste, da en enkelt rose ofte er dyrere at købe end flere roser samlet.

Hvordan fungerer det?

Når det er til en begravelse, der bliver brugt kasteroser, så går hver enkelt af de pårørende hen til gravens kant, efter kisten er blevet sænket ned i den, og lader rosen falde ned oven på kisten, inden præstens jordpåkastelse.

I nogle familier bruges der ikke kasteroser, hvis der er kistepynt på kisten, men det er et personligt valg.

Ved en bisættelse er det kutyme at lægge rosen på kistelåget, efter kisten er båret ud til rustvognen. Men nogle steder lægges de også på kisten i kirken, inden denne bæres ud. Det kan dog blive lidt problematisk, fordi de kan falde af på vejen ud til rustvognen. Især hvis der også er kistepynt på kisten.

Få leveret nedkastningsroser med Sendblomster.dk

Gør det nemt for dig selv. Bestil nedkastningsroser her på Sendblomster.dk, og få dem leveret fra en af de førende blomstertjenester på nettet – enten hjem til eller til dér, hvor begravelsen eller bisættelsen skal holdes.

Rul ned, bestil, og få leveret.

Nedkastningsroser

Nedkastningsrose – rød

kr. 100,00

Nedkastningsroser

Nedkastningsrose – hvid

kr. 100,00