Viser alle 34 resultater

Blomsterkrans

Send en blomsterkrans til begravelsen af en, du har mistet. På siden her finde du et stort udvalg af smukke kranse fra de førende blomsterleverandører på nettet, hvor du nemt og hurtigt kan bestille en krans, og få den leveret den dag og det sted, begravelsen eller bisættelsen finder sted.

Se udvalget her

Hvem giver du en blomsterkrans?

En krans til begravelse eller bisættelse bruges sædvanligvis, når du vil sende et udtryksfuldt ”farvel” til en, der har stået dig meget nær.

Er din tilknytning til den afdøde og de pårørende mere perifer, vil en båredekoration eller en bårebuket være mere oplagt at sende, som den sidste hilsen.

Hvad skal der stå på båndet?

Uanset om du vælger en bårebuket, båredekoration eller en krans, så kan du få et bånd på, hvor du kan skrive en sidste hilsen. F.eks.:

  • Med venlig deltagelse
  • Du vil altid være i vores hjerter
  • Tak for mange gode minder

På den anden snip af båndet skal jeres navne stå – eller bare dit navn, hvis du giver alene. Det er en meget offentlig hilsen. Derfor kan det være en god idé også at skrive et kort, der kan være lidt mere privat. Så er du også samtidig sikker på, at de efterladte ikke misser din hilsen, når kransen bliver lagt på grav- eller urnestedet.

Send en blomsterkrans med Sendblomster.dk

Find den smukkeste blomsterkrans i udvalget herunder, og få den sendt med Sendblomster.dk. Vi samarbejder med nogle af de bedste online blomstertjenester, som leverer den valgte krans og evt. kort på det sted og det tidspunkt, du vælger.

Rul ned, og find den sidste hilsen.

Blomsterkrans

Dekorativ krans

kr. 899,00
kr. 1.199,00

Blomsterkrans

Rundpyntet krans

kr. 1.299,00

Blomsterkrans

Krans

kr. 1.349,00

Blomsterkrans

Krans med opsats

kr. 1.350,00
kr. 1.449,00

Blomsterkrans

Krans i hvid

kr. 1.450,00

Blomsterkrans

Krans med bånd

kr. 1.499,00

Blomsterkrans

Gylden krans

kr. 1.500,00

Blomsterkrans

Krans i blå og hvid

kr. 1.500,00

Blomsterkrans

Krans, fyldig

kr. 6.000,00

Blomsterkrans

Krans, stor og fyldig

kr. 10.995,00