Viser alle 9 resultater

Kondolencebuketter

Vis én, der har mistet en af sine kære, at du tænker på ham eller hende ved at sende en kondolencebuket med Sendblomster.dk. Vi har samlet en række smukke buketter fra nogle af de førende blomstertjenester på nettet. Find den buket, du vil sende som en kærlig hilsen, og få den leveret.

Se udvalget her

Hvornår sender du en kondolencebuket?

En kondolencebuket sendes til en person – eller en familie – der har mistet en af sine/deres kære til døden.

Oftest sender du buketten et par dage eller en uges tid efter bisættelsen eller begravelsen. Det er altså ikke en bårebuket, men en buket til de(n) efterladte. En buket som kan sprede lidt glæde i en trist periode.

Grunden til, at du ikke skal sende den på selve dagen, er, at det kan være overvældende at modtage en masse buketter på selve dagen, hvor de(n) efterladte har mange andre tanker i hovedet.

Hvilke blomster skal du kondolere med?

Buketter til at kondolere med kan indeholde alle typer af blomster. Men typisk indeholder de blomster i lyse og glade farver, netop fordi de jo skal sprede lidt lys og glæde. Men en buket kan f.eks. indeholde

  • Hvide liljer
  • Røde nelliker
  • Lyserøde roser

Men det afhænger selvfølgelig også af årstiden, hvad der er at få af blomster.

Send en kondolencebuket med Sendblomster.dk

Med Sendblomster.dk kan du få leveret en hilsen, der fortæller, at du tænker på den, der har mistet en kær. Vælg mellem de mange smukke buketter til at vise din dybeste medfølelse, og få den leveret på modtagerens adresse på en dato, du vælger.

Rul ned, bestil, få sendt, og vis din deltagelse.