Viser alle 8 resultater

Send vinterbuketter

Kender du en, der trænger til lidt opmuntring, en lykønskning eller en anden form for hilsen i de mørke og kolde vintermåneder, så send en vinterbuket med Sendblomster.dk. Vi har samlet et stort udvalg af smukke buketter med vinterblomster fra nogle af landets førende blomstertjenester på nettet. Bestil buketten online, og få den leveret til den ønskede adresse.

Se udvalget her

Hvornår giver du en vinterbuket?

Det ville være oplagt at sige, at en vinterbuket giver du til jul. Men selvfølgelig kan du give vinterbuketter til enhver anden lejlighed. For en vinterbuket er jo bare en buket med de blomster, der gror og blomstrer om vinteren.

Så om du vil forære de nybagte forældre en buket med vinterblomster eller ønske god bedring med buketten, eller overbringe en anden form for hilsen, så kan du gøre det med en smuk buket bundet af vinterens blomster.

Hvilke planter blomstrer om vinteren?

Selvom der er væsentligt færre forskellige slags blomster om vinteren end resten af året, så er der stadig en del. Og nogle blomster har også sæson i naturen om foråret eller sommeren, men kan ved hjælp af drivning alligevel fås om vinteren – som f.eks. hyacinter, som oprindeligt har sæson i april til maj.

Her får du tre blomster, der kan bindes buketter af om vinteren:

Tulipanen fås fra november til marts. Den betyder kærlighed, værdsættelse og tilgivelse, afhængig af farve.

Vinterjasminen blomstrer fra november til februar. Den betyder ”jeg respekterer dig, men elsker dig ikke”.

Hyacinten blomstrer som nævnt normalt fra april til maj, men fås altså også om vinteren især op til jul.

Derudover kan du også få roser og andre smukke blomster i din vinterbuket. Bestem selv, eller lad floristen sammensætte en smuk buket.

Send en vinterbuket med Sendblomster.dk

Når du bruger Sendblomster.dk til at sende din buket med vinterblomster, slipper du for at skulle surfe rundt i en masse forskellige webshops for at finde den flotteste buket. Her får du et samlet overblik over buketter fra flere af de kendte blomsterforhandlere i landet. Du bestiller, de sender.

Vælg, klik, bestil, og få sendt!