Viser alle 20 resultater

Båredekoration

Send en båredekoration med Sendblomster.dk. Dekorationen vil blive afleveret på den destination hvor begravelsen eller bisættelsen finder sted. Og selvfølgelig på den dato og det tidspunkt, den skal foregå. Så kan du – hvad end du skal med til ceremonien eller ej – sende din sidste, respektfulde hilsen til en, du har mistet.

Se udvalget her

Hvem sender en båredekoration?

Du vælger typisk at sende en dekoration, når du har mistet et nærtstående familiemedlem eller en rigtig god ven, som du har kendt godt og holdt meget af.

Hvis din relation til den afdøde eller de efterladte er meget perifer, så er det kutyme, at du i stedet sender en bårebuket.

Hvad er en båredekoration?

En kistedekoration er afskårne blomster og blade, der er stukket i oasis. På den måde bliver dekorationen mere fyldig, og blomsterne kommer mere til deres ret end i en almindelige buket, fordi dekorationen arrangeres i forskellige højder og nærmest som i en smal vifteform.

I dekorationen kan der være den afdødes yndlingsblomster, eller du kan vælge efter blomsternes betydning.

  • Iris – symboliserer ønsket om ro i hjertet
  • Kalla – uskyldens blomst står for renhed
  • Rose – er et tegn på den evige kærlighed

Send en båredekoration med Sendblomster.dk

Her på Sendblomster.dk har vi samlet et varieret udvalg af båredekorationer fra en række af de førende online blomstertjenester. Vælg den, der skal være dit sidste farvel, og få den leveret til den destination og den dato ceremonien finder sted.

Scroll ned, vælg, bestil, og få sendt.

Båredekoration

Båredekoration

kr. 599,00

Båredekoration

Gylden båredekoration

kr. 649,00
kr. 749,00
kr. 1.100,00
kr. 1.100,00
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!