Viser alle 80 resultater

Første arbejdsdag

Kender du nogen, der har første arbejdsdag, så find en erkendtlighed til vedkommende i udvalget her på Sendblomster.dk. Her på siden finder du nemlig en masse forslag til blomster eller en gave, når en du kender, har fået nyt job. Bestil blomster eller gave, og få det leveret til den nyansatte.

Se udvalget her

Hvilke blomster giver du en nyansat?

Se de mange flotte buketter i udvalget her nederst på siden, og vælg, den du synes bedst om, eller den du ved, at den nyansatte vil synes godt om.

Er blomsterne til en person, der skal starte første arbejdsdag i dit firma, kender du sikkert ikke vedkommende godt nok til at kende favoritblomsterne. Så må du vælge en flot buket med årstidens blomster til at sætte på den nyansattes plads.

Chokolade og vin på første arbejdsdag

Skal det være ekstra flot, kan du bestille en gavekurv med lækkert indhold. Der kan også være blomster i, men det er den mindste del. For en gavekurv kan indeholde flere forskellige typer af lækkerier.

  • Øl eller vin
  • Slik og chips
  • Blandede ting

Det er måske ikke det smarteste at give øl eller vin, hvis kurven skal leveres til arbejdspladsen på den første arbejdsdag. Men hvis den leveres hjemme på vedkommendes bopæl efter endt første arbejdsdag, så er det en godt valg.

Send en gave på første arbejdsdag med Sendblomster.dk

Tjek det store udvalg af gaver til første arbejdsdag her på Sendblomster.dk. Vælg den gave, du vil give, og få den leveret hjem til dig eller til hans eller hendes nye arbejdsplads, eller få den leveret hjem til modtageren privat med en af de førende online blomstertjenester, som vi samarbejder med.

Rul ned, bestil, få sendt.

kr. 249,00

Årsdag

Glad buket

kr. 295,00

Årsdag

Varm buket

kr. 295,00
kr. 300,00
kr. 300,00
kr. 345,00
kr. 349,00
kr. 350,00
kr. 450,00
kr. 550,00
kr. 1.095,00