Viser alle 9 resultater

Kistepynt

Få leveret kistepynten med Sendblomster.dk. Nederst på siden her finder du et varieret udvalg af den flotteste kistepynt til begravelsen eller bisættelsen af den, du har mistet. Pynten bindes og leveres af en af de førende blomstertjenester på nettet. Alt du skal gøre, er at rulle ned i udvalget, finde den pynt, du vil have og bestille den.

Se udvalget her

Skal der kistepynt på kisten?

Der er ikke nogen regel om, at der skal pynt oven på kisten. Hvis du som den efterladte afgør, at kisten skal være bar eller måske kun have en enkelt blomst – f.eks. en langstilket rose – så skal den det.

Men hvis du ønsker at give den afdøde en smuk sidste hilsen med masser af blomster, så kan der lægges pynt i form af en blomsterdekoration oven på kisten. Denne form for pynt er oftest større og mere overdådig end de øvrige blomster ved begravelsen – bårebuketter, båredekorationer, puder og kranse.

Pynt på kisten bliver altid liggende på låget af kisten og følger med den afdøde på dennes sidste rejse, hvad enten det er en begravelse eller en bisættelse.

Vælg blomster, der afspejler den afdøde

Når du skal vælge pynt til kisten, så vælg nogle blomster, der afspejler den afdøde. Hvis det er dig, der sørger for pynten, kendte du garanteret den afdøde godt. Vælg favoritblomsterne og yndlingsfarverne, eller vælg en klassisk pynt, der oftest består af:

  • Krysantemum
  • Roser
  • Nelliker

eller en blanding.

Få leveret kistepynten med Sendblomster.dk

Det kan godt være uoverskueligt at skulle stå med ansvar for blomster, kistepynt osv. til en begravelse oven i alle de andre gøremål og midt i den store sorg. Med Sendblomster.dk kan du få lavet pynt til kisten hos en af de førende online blomsterleverandører, og få den leveret på det sted og den dato, som du vælger – altså også direkte til kirken, kapellet eller hvor ceremonien nu skal afholdes.

Rul ned, vælg, bestil, og få leveret.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!