Viser alle 7 resultater

Tørrede blomster

At sende tørrede blomster er blevet populært. Her på Sendblomster.dk har vi samlet et udvalg af blomster, der er tørrede, fra nogle af Danmarks førende online blomsterleverandører. Rul ned, og find de tørrede blomster, du vil sende til en, du har kær, og få dem sendt direkte til modtageren.

Se udvalget her

Hvad betyder tørrede blomster?

Blomster, der er tørret, symboliserer, at du vil give modtageren din evige kærlighed og håber på, at den er gengældt.

Blomster, der er tørret, kan være mindst lige så dekorative som friske blomster, planter eller dekorationer. Og så holder de meget længere. Blomster, der er blevet tørret, kan holde i op til flere år. Selvom de kræver væsentligt mindre arbejde end friske blomster. De skal blot støves/pustes af for støv en gang imellem.

Hvem giver du blomster, der er tørret, til?

Du kan få blomster, der er tørret, i mange forskellige farver, størrelser og udformning. Og de kan arrangeres på et hav af måder. Og bliver du – eller modtageren – træt af opstillingen, kan den forholdsvist nemt ændres.

Du kan give tørrede blomster til næsten en hvilken som helst anledning fra en velment opmuntring til en fødselsdagshilsen. Du kan endda få blomster, der er blevet tørret, der passer lige ned i postkassen, så modtageren ikke behøver at være hjemme, når blomsterne kommer.

Den eneste anledning, det nok ikke er så velset at komme med tørrede blomster til, er til en begravelse eller bisættelse.

Send tørrede blomster med Sendblomster.dk

Send smukke, blomster, der er tørret, i alle mulige farver med Sendblomster.dk. Vi har samlet et flot udpluk, så du slipper for at besøge flere webshops for at finde de smarteste og flotteste blomster, der er blevet tørret, som du kan sende til den, du har i tankene.

Scroll ned, og find! Klik ind, og bestil!